nieuws

FC Twente ontdoet zich simpel van ONS Sneek en is door in de KNVB Beker

FC Twente heeft zich vanavond simpel geplaatst voor de tweede ronde van de KNVB Beker. Bij derde divisionist ONS Sneek won de Enschedese ploeg met 3-1.
Twente dicteerde vanaf het duel vanaf het begin en kwam na een kwartier op voorsprong. Vuckic schoot in de korte hoek raak. Tien minuten voor de pauze verdubbelde Tighadouini de score voor de Enschedeërs en dus was er geen vuiltje aan de lucht voor de ploeg van trainer Rene Hake. 0-2 was ook de ruststand.
Na de pauze was het spelbeeld hetzelfde en na een klein uur werd het 0-3. Liendl schoot via de onderkant van de lat de derde voor Twente binnen en gooide het duel definitief in het slot. Gonzales zorgde enkele minuten later echter voor het hoogtepunt van de avond, door op fraaie wijze de 1-3 aan te tekenen. Daar bleef het bij in Sneek en dus zit Twente morgenavond in de koker voor de loting van de tweede ronde.

ONS Sneek - FC Twente 1-3

0-1 Vuckic (15)
0-2 Tighadouini (37)
0-3 Liendl (57)
1-3 Gonzales (63)
Arbiter: Lindhout
Geel: -
ONS Sneek: Ditewig, Van der Veen, De Boer, Dantuma (Achuna/58), Prijor, Muslu, De Vries, Lanting, Arissen (Dommerholt/77), Gonzalez (De Graaf/63), Fatima.
FC Twente: Brondeel; Ter Avest (Trajkovski/46), Bijen, Thesker, Van der Lely; Liendl, Tighadouini, Vuckic; Buckley-Ricketts, Boere (Kvasina/78), Slagveer (Gjorgjev/64).
Bekijk hier alle statistieken van FC Twente na het duel tegen ONS Sneek.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.