nieuws

Tighadouini blij met eigen spel en schrikt van uitschakeling Vitesse

Adnane Tighadouini beleefde een mooie avond. Hij speelde de volledige wedstrijd voor FC Twente, scoorde en won van ONS Sneek. Hij blikte na afloop dan ook tevreden terug.
"Tegen zulke ploegen moet je gewoon winnen. Je weet dat het sowieso lastig wordt, vooral met zo'n veld ook. Dus we zijn zeer tevreden en zeker blij met de winst." Hij speelde op 'tien' en dat beviel hem goed: "Het ging zeker lekker. Ik ben blij met de 90 minuten natuurlijk. Dan boek ik alleen maar progressie, meer wedstrijdritme, zodat ik ook in de competitie meer kan spelen."

Vitesse

Vorig jaar won hij met Vitesse de beker. Die club werd vanavond uitgeschakeld door hoofdklasse Swift. Tighadouini daarover: "Het is jammer, ik had graag tegen ze gespeeld. Ook in de beker. Maar goed, dat soort dingen gebeuren hè. En daarom is het ook belangrijk dat je tegen zulke ploegen gewoon wint, maakt niet uit hoe."

Met Twente hetzelfde

Door vorig jaar weet hij hoe belangrijk de beker kan zijn: "Dat was een prachtig seizoen. We hadden ook een heel goed gevoel over de beker. Het leefde gewoon in de groep. En ik hoop dat we dit jaar met Twente hetzelfde kunnen doen. Je moet er geloof in hebben en elke wedstrijd is natuurlijk een finale." In de video het hele gesprek met de aanvaller.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.