nieuws

VC Zwolle incasseert tegen Lycurgus vijfde nederlaag op rij

VC Zwolle
VC Zwolle
VC Zwolle heeft voor de vijfde competitiewedstrijd op rij een nederlaag moeten slikken. Landskampioen Lycurgus bleek een maatje te groot voor VC Zwolle dat met 1-3 verloor.Â
Zwolle begon niet slecht tegen de ploeg uit Groningen. De eerste set werd pas laat verloren (23-25), en de tweede werd na een spannend slot gewonnen door de gastheren (27-25). Lycurgus had tot vanavond pas twee sets verloren dit seizoen, en liet in het vervolg van de wedstrijd zien waarom het nog ongeslagen bovenin meedraait. De derde en de vierde set gingen met ruime cijfers naar Lycurgus: 18-25 en 14-25.

Regio Zwolle Volleybal

Niet alleen de heren uit Zwolle kwamen donderdagavond in actie, ook de dames uit de provinciehoofdstad moesten aan de bak. Regio Zwolle Volleybal nam het in de achtste finales van de beker op tegen de dames van Alterno 2 en verloor verrassend. Het tweede elftal van de ploeg uit Apeldoorn, dat uitkomt in de topdivisie, won thuis met 3-1 van de eredivisionist. Zaterdag komen Eurosped en Set-Up'65 nog in actie in het bekertoernooi. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.