nieuws

Topscorers: Kavak na vierde hattrick dicht bij 30, Van der Leij op 18

Nog één speelronde staat er op de rol voor de clubs vanaf de 2e divisie. Nog één ronde om de topscorerstitel te pakken dus. Hieronder een overzicht van de doelpuntenmakers en topscorers na afgelopen weekend.

2e divisie

Rob van der Leij maakte zaterdag zijn vierde treffer in evenzoveel wedstrijden voor HHC Hardenberg. Zijn totaal kwam daardoor op 18 treffers. Hij heeft tegen TEC nog een duel om de 20 te halen. Achter hem staat Rick Hemmink op 12 en Rens van Benthem op 11. Bekijk hier het volledige overzicht.
&show_metric=goal:91px]

3e divisie

Dylan George van Jong FC Twente voegde zich met twee treffers bij de koplopers in de 3e divisie. Dat zijn Bas Postma en Tom ter Hogt van HSC'21, dat voor de derde keer op rij niet tot scoren kwam. Jari Oosterwijk van Jong Twente maakte zijn zevende en bij Quick'20 maakte ook Jasper-Ewout van Breemen-Schneider zijn zevende van het seizoen. Bekijk hier het volledige overzicht.

Hoofdklasse

Omar Kavak maakte zaterdag zijn vierde hattrick van het seizoen. De aanvaller van SC Genemuiden zette daarmee zijn totaal op 28 treffers. Ook ploeggenoot Sijmon Eenkhoorn maakte er drie. Hij staat nu op 10. Martijn Brakke van Staphorst maakte zijn achttiende en Hielke Penterman van Excelsior'31 zette zijn totaal met twee treffers op 16. Bij Berkum maakte Johnsen Bacuna zijn achtste. Bekijk hier het volledige overzicht.
&show_metric=goal:91px]

Eredivisie Vrouwen

De vrouwen van FC Twente en PEC Zwolle kwamen vrijdag en maandag in actie. Joëlle Smits maakte vrijdag haar zevende voor FC Twente in de play-offs en zette haar seizoenstotaal daarmee op 18. Babiche Roof van PEC Zwolle scoorde twee keer. Ook zij komt op zeven in play-offs en haar seizoenstotaal is 16. Daar blijft het ook bij, want voor Zwolle zit het seizoen erop. Twente komt zondag nog één keer in actie. Bekijk hier het volledige overzicht.
Roof zette gisteren haar seizoenstotaal op 16 (foto: Lute Bruinenberg)

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.