nieuws

Even voorstellen: Rianne & Wouter (Dordrecht) en Ferah & Hassan (Rotterdam)

In de maanden juli en augustus volgt RTV Oost 18 gezinnen en stelletjes in de dagelijkse serie ‘Zomer in Overijssel’. Ze vieren een week lang vakantie in Overijssel. Wat vinden zij van onze provincie en waarmee kunnen we ze verrassen? Deze week zien we Overijssel door de ogen van vakantiegangers Rianne & Wouter uit Dordrecht en Ferah & Hassan uit Rotterdam.
Rianne & Wouter uit Dordrecht
Rianne & Wouter uit Dordrecht
Fotograaf: RTV Oost

Rianne en Wouter uit Dordrecht

Rianne en Wouter hebben zin in hun vakantie in Overijssel. Hun zoontjes Aaron (5) en Ruben (3) willen ze graag leuke een leerzame dingen laten doen. Op hun overnachtingsadres ‘Koe in de Kost’ worden ze op hun wenken bediend, want de kinderen mogen boer Frans meehelpen met het verzorgen van de dieren. Maar wie had gedacht dat er in Overijssel ook uitgestorven diersoorten te vinden zijn? Ze komen zelfs dinosaurussen tegen. 
Hassan en Ferah uit Rotterdam
Hassan en Ferah uit Rotterdam
Fotograaf: RTV Oost

Ferah en Hassan uit Rotterdam

Er wordt heel wat afgelachen door het vrolijke stel Ferah en Hassan. Met de ‘Zomer in Overijssel’-camper trekken ze een week lang door Overijssel. Toen ze de oproep bij RTV Rijnmond zagen, aarzelden ze geen moment en meldden ze zich aan, want ze zijn nog nooit in Overijssel geweest. Ferah en Hassan gaan onder meer op koesafari en genieten van lekkere streekgerechten. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.