Nieuws
Nieuws
Regio
Regio
Sport
Sport
Meest Gelezen
Meest Gelezen
Het weer vandaag
Weer
De media wordt geladen ...
Op zoek naar inspiratie in Overijssel
Foto: RTV Oost fullscreen

Zomer in OV: Tussen kerk en knapzak

Geplaatst 13 jul 2017 - 17:00
Gewijzigd 13 jul 2017 - 17:23

In de maanden juli en augustus volgt RTV Oost 18 gezinnen en stelletjes in de dagelijkse serie ‘Zomer in Overijssel’. Ze vieren een week lang vakantie in Overijssel. Deze week volgen we de families Ochse en Antonysen uit Almere. Wat vinden zij van onze provincie en waarmee kunnen we ze verrassen?

In deze aflevering krijgen de families inspiratie. 

Alsnog trouwplannen
Lotfi, Bianca en de kinderen bezoeken een prachtig kerkje. Het stel is zo onder de indruk dat er alsnog trouwplannen komen. Ook dit gezin moet de handen uit de mouwen steken door in de uiers te knijpen en ze verkassen, zeer tegen de zin van de kinderen, naar een natuurcamping.


De paden op
De familie Antonysen met rugtas en knapzak op pad voor een trip over het Knof de Pad. Ze eindigen de dag in het kinder-Walhalla van de week: Ponypark Slagharen.


Wat hebben we vandaag weer een geweldige dag gehad bij de Maargies Hoeve in Kallenkotte. We werden ontvangen in de sfeervolle theeschenkerij. Daarna hebben we het kleinste kerkje van Nederland bezocht waar alle geloven een plekje hebben. Daarna mochten we helpen met het melken van de koeien van het melkveebedrijf, dat was een hele leuke ervaring. Wat een mooi bedrijf, deze zorgboerderij. #demaargieshoeve #zorgboerderij #theeschenkerij #melkveebedrijf #geitjes #paarden #zomerinoverijssel #vakantiemetkinderen #nederlandvakantieland Lotfi, Bianca, Alisa, Medina en Noran

Een bericht gedeeld door Zomer in Overijssel (@zomerinoverijssel) op

Wij mochten de knof de pad speurtocht doen! Wat leuk was dat zeg! Met rugtas en knapzak op pad?? #knofdepad #oppadmetkinderen #activiteit #zomerinoverijssel #overijssel #kidsinnature #bos #speurtocht #wandelen #wateenavontuur

Een bericht gedeeld door Zomer in Overijssel (@zomerinoverijssel) op

Meer lezen over: