nieuws

Zomer in OV: Paling roken en sterren kijken

In de maanden juli en augustus volgt RTV Oost 18 gezinnen en stelletjes in de dagelijkse serie ‘Zomer in Overijssel’. Ze vieren een week lang vakantie in Overijssel. Deze week volgen we Iris Eijgenraam en Marcel van Vulpen en hun kinderen uit Zeist en Bernadet Jaspers en Thijs Bos uit Rotterdam. Wat vinden zij van onze provincie en waarmee kunnen we ze verrassen?
De families komen vandaag aan op hun vakantiebestemming. Bernadet en Thijs verblijven in de Kop van Overijssel op Natuurkampeerterrein De Veenkuil in Kuinre. De eerste nacht slapen de twee in een tipi. 
De eerste dag staat er natuurlijk ook een activiteit op het programma. De twee nemen een kijkje bij palingrokerij Konter in Vollenhoven en gaan de Rotterdammers helpen bij het versieren van een wagen voor het bloemencorso. 

Sterren kijken

Iris en Marcel komen met de kinderen aan in Lattrop. Zij verblijven een week bij Erfgoed Bossem in een lodgetent. Ook deze familie gaat meteen op pad, ze brengen een bezoekje aan de Sterrenwacht Cosmos, eten ze een ijsje op IJsboerderij de IJskuip in Denekamp en gaan ze naar het Hennie Kuiper museum. 
Bekijk hieronder enkele foto's van onze vakantiegangers: 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.